Home sweet home!

Igår kom jag hem från fjälkinge. Jag fixade till mig och upptäckte att jag tappat bort mitt smink! Och det är verkligen ingenstans här hemma! Så får låna lite smink av mamma sålänge tills jag får lön nästa fredag!!
Sen drog jag till västra ingelstad och hämtade upp Alicia och upptäckte då att bromsvätskan var slut.. Hade 10 minuter på mig att köra till vellinge och fixa den jävla vätskan. Men jag klarade deet fan. Men det var inte kul att köra så fort med halvbra bromsar.. hehe..
Men sen träffade jag & Alicia lite folk. Sen drog vi till dagiset och chillade med Lasse, Thom & Mänge Mänge!
Nu ska jag snart till gymmet för det är dags nu..
Puss & Kram!

Fjälkinge dag 5 Torsdag

Vaknade för en stund sen med en dunkande huvudvärk.. Kan knappt sova här om mornarna när mathildas småsyskon springer runt och skriker o har sig.. Och att en traktor kör precis utanför huset hela tiden så jag fick stänga fönstret så blev det typ 50 grader här inne :-(
Så jag åker väl hem om 2 timmar eller något för jag mår inte superbra.. Men först blir det eko och handla godis.
Puss & Kram!

Fjälkinge dag 4 onsdag

Idag stack vi till Kiaby och baadadeee (A) älskar vädret! Sen på kvällen stack vi hem till Josefin och så var vi typ 9 tjejer som klädde ut oss till gamla kärringar luffare horor och fånge.. bilder finns på www.mjvj.blogg.se
Sen stack vi hem fixade till oss så drog vi in till grannen ( Joakim Albin & Kabbe ) Vi chillade film och spelade wii fram till 4 imorse. Sen drog vi hem och somnade dirr!

Fjälkinge dag 3 Tisdag

Idag stack vi också till stan och handlade ett par sjuuukt snygga byxor, alla bilder på käderna kommer in på bloggen sen. På kvällen stack vi till Önnestad och skulle festa. alla var typ smått fulla utom jag. So guess what i did? såklart fick jag ta hand om de flesta och försökte ta nycklarna från en stupfull kille som skulle köra sin jävla moped. men det slutade med att killen bet mig i handen och körde iväg. Sen när några andra försökte ta nycklarna ifrån honom så svalde han dom x) Rätt åt honom! Han körde dessutom utan hjälm. Jävla idiot..

Fjälkinge dag 2 Måndag

Jag och mathikda vaknade och fixade oss lite snabbt, sen drog vi in till stan och handlade lite härliga reakläder som jag laddar in via mobilen snart. Sen käkade jag SUBWAY och mathilda Mc Donalds. Sen på kvällen trräffade vi Joakim och 9:orna sen söndags. stack hem till Jeff och kollade film och bara chillade.
XoXo Emmsaaaaan'

Fjälkinge dag 1

Japp, dag ett var ju att jag kom hit, så drog jag och Mathilda till maxi och hanslade godis och popcorn :3
Sen drog vi hem fixade oss lite snabbt sen stack vi ut och träffade några 97:or som jag inte minns vad dom heter haha!
Vi umgicks med dom för alla i vår ålder är på bandycup och kommer hem imorgon..
Idag planerar vi inför stan. Tänkte köpa en eyeliner men det har jag ju där hemma.. men vafaan måste ha det nu.. tar den billigaste jag hittar.
Jag ska även kränga subway!!!!!!

Hmm.. vafaan var det som hände idag? ;S

Visst fan! Jag blir ju 16 bast idag. Är i full gång och fixar mig för om en kvart ska vi hämta Morgan så ska vi käka på millenium och ha trevligt :-) Sen drar antagligen mina päron och då är det dags för partajj med fölket!

CHIIIIIIIILLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!


HJÄRTKLAPPNIG!

Omfg, min pojkvän städar faktiskt. Dammar dammsugar och allt..
Nu är han iaf inne och duschar sen ska vi till byn och träffa Amanda :-)
Blir lite chillkrök idag, imorgon fyller ju cp:t år också..

Ha de gött tjaaarååå!

KRÖÖÖÖK!

Fett nice dag, Bina e här och vi ska kröggaaaa!
Dock bara hon o jag men vi lär ha fett ball ändå!

Mitt konto typ laggar sönder därför det uppdaterats lite..

Ha de gött puss!


RSS 2.0