Skolan..

Sitter i skolan nu, precis haft idrott. Har just nu no och ska skriva om min friggebod. Så jäkla chill dag. Idrott - no - språkval - lunch - elevens val (bollsport) - elevens val (bollsport)
Sen beger det av till stockholm med mammsen <3

Då det blir bil i 8 timmar sen checka in på hotell.
Kommer bli myys!
Ska försöka blogga sen! eller imorgon!

Kram <3


Ni kom, ni fick veta allt om mig, ni gick!

Ni som kommer ta åt er av detta inlägg, kommentera inte, skriv ingenting till mig, prata inte med mig i huvudtaget! Säg hej när vi ses och hejdå när vi går, ingenting mer! För ni har stått ert kast. Er chans har runnit ut i sanden. Ni har snackat så mycket om att jag ska få en chans till. Men har inte gjort er något? Och om jag gjort det så har ni inte berättat varför. Fast än jag frågat vad jag gjort er. Jag har smsat, skrivit överallt frågat om vi kan umgås osv. det ända som svar man får är: Kan inte, vet inte, får se eller ingenting alls. Är det vad ni kallar äkta vänner så visst. Det är ert liv men sånna vänner har inte jag tid med. Och ni ska veta att alla dessa killar.. ni har missförstått allt! ni har ju inte pratat med mig så ni vet ju inte vad som hänt. jag har varit så jääkla lack på nästan alla killar iprincip. Sen att jag är glad och sprallighar en del missförstått. Det är dom som sökt sig till mig. Och när jag en dag inser vem som är killen i mitt hjärta är så är hon tvungen att såra ännu en själ. Men det är tyvärr värt det! Och så som ni har betett er är inte okej. Om ni nu haft ett sånt jäkla problem med min attityd så säg till! Det är så äkta vänner gör! Säger till om de märker om man förändras.. på ett dåligt sätt. Man stöttar och hjälper varandra. Så mycket jag stöttat er när ni verkligen behövt det. Och så ber jag om en liten fucking tjänst. EN av så många jag sällt upp för er.. så sviker ni mig. Ni totat dissar mig! Verkar inte vilja ha mig i närheten. Och dessutom har jag varit i deprision. jag skev ut det överallt berättade för er att jag mådde dåligt.. men ni trodde detvar för uppmärksamheten. JAA! verkligen! Jag sökte fucking tröst! För mina vänner var ju inte där och ställde upp för mig?  Och nu när jag brutit ihop så ser iaf alla andra utom ni det. Folk stöttar mgi irekt. det tog 2 minuter för mig att börja prata med dom och dom höll om mig direkt. Det är vad jagkallar äkta vänner. Det tog dom 1 minut att se att jag var ledsen. Ni har itne sett ett skit på två månader. Tack.
Det var väl allt jag hade att säga. Men när ni insett att jag faktiskt ha rätt och onte gjort ett fucking skit fel mot er så hör av er. Så kanske vi kan ta nya tag. Men tills dess. Hejdå!


Snart kommer Felici & Julia!!!

Snaart kommer brudarna då vi ska fixa kläder till mig och Felicia ska fixa sitt hår.
TAGGAD SOM FAN FÖR UTGÅNG MOT STRANDBADEN!
Ska på förkrök hos Mikaela vid åtta. Sen ska min kväll bli så jäääklaaa najs!
Brudar nu får ni fan skynda er!!!!!!!!!

Kommer nog en bild in sen ;-)

Puss!


Love is in the air

Kom precis hem från en heldag med Louie =)<3
Haft lika trevligt som alltid! Simon Runken & Mathilda var med också =) Najs!
Taggad inför nationella i fysik imorgon. JADÅ!  -.-'
Kommer faila totalt =(<3
Men,Men hoppas det blir bra ändå =(

Ni får ha de göttans!!!


Förlåt!

Asså herregud vad längesen jag blogga! INTE OKEJ! Men har som sagt varit i deprision ett tag men allt är typ ändå löst nu! För tack vare en liten ängel så mår jag hur bra som helst! Och jag bara lääääääängaar till nova träffen på lördag då jag ska Åka med Louie! Sen ska jag även prova på Mogvalls helskinnssäten höhööhöhö! Nog bara han o jag som fattar (A)
Men ni får ha det så sjuukt bra gubbar!

Pusshaaaaaaaaaaaj!


I love countrystyyle'
RockaBilly!!!!!!

Behöver sriva av mig, läs eller inte, välj själv!

Fuck mitt liv just nu.. asså jag är typ aslycklig men känns som allt går åt helvete ändå. Det är jättemånga som gillar mig... i kärlek eller  typ flirtar med mig. Visst.. det var kul i början men nu börjar jag tröttna och vet inte vem jag ska välja. Och jag vill vara singel! Vill inte ha ett förhållande, även om jag gillar alla extremt mycket och vissa bättre än andra. Men det funkar inte! Jag har sagt till ALLA personer att jag ska vara S I N G E L!!!!! Och vill bara vara vän till en början. Menb ändå blir det flirtande. Jag förstår inte. Jag vet att det finns EN person jag verkligen verkligen ÄLSKAR! Och det vet han med att det är han. Han bryr sig alltid om en och vi har typ bråkat lite nu. På grund av att jag snart är utbränd. Och skolan på detta. Nationella prov och allt! AHHHH jag bler galen! Jag kan inte helelr såra någon =( För jag hatar det verkligen. Jag är inte sån här i mig själv egentligen.. Jag är en snäll tjej som inte vill att ngon ska bli utanför eller sårad men hur jag än gör kommer någon att såras i detta. Det är itne det jag vill! Men jag kan inte heller vara med alla och gilla alla när jag vet vem jag ÄLSKAR!
Jag ligger här och gråter! Jag skriver inte detta för att någon ska läsa och tycka synd om mig. Men jag skriver det för att jag behöver någons hjälp. Om någon vill hjälpa mig, ge mig tips eller vafan som helst för snart är jag fan utbränd! Det gör så ont i hjärtat. Jag gör verkligen allt för alla desa människor som kallas mina vänner. Jag vill itne såra dom. Jag vet inte om dom är sura på mig men verkar som folk tar avstånd från mig nu. Men snälla, ni som är sura/tröttnar på mig eller tar avstånd från mig. hjälp mig istället! Ni ser att jag behöver det. Låt det itne bli åt helvete med er vän. Hjälp henne. Stötta henne ge henne tips hon lyssnar! Jag lovar er!

Så snälla ni som läst detta.. hjälp mig....

FEST!

Fest hos Mathilda ikväll! Taggad till maaax! Sitter här hemma med Emil & Josefin!
Är helt sjuukt taggad! ska snart köra till Johan och ta bussen från han med han & David <3
Sen hoppar även Jessica och Henke på ;)

Ses sen gott folk!
haaaaaaaaaaj!


Kvällen räddad!

Hockey ikväll med najs folk! Slakta borås!!!!!!!!!!!!!

Men jag pallar ente blooggaaaaaaaaaaaa,

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejdå =)


RSS 2.0